fbpx
IncidentenOnderwerpen

Singapore 777 zuigt container in motor – Video

Afgelopen donderdag taxiede een Singapore Airlines 777 naar de gate op Changi Airport (Singapore). De vlucht (SQ421) was afkomstig uit Mumbai. Er stond een lege bagage container vlakbij de linker motor (rechts in beeld). Deze werd zo in de motor gezogen. Singapore maakte bekend dat niemand gewond raakte. Over de status van de motor (Trent 800 van $15 miljoen) is niks bekend.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button