fbpx
AirlinesOnderwerpen

Emirates vergroot capaciteit naar Amsterdam

Vanaf 1 augustus 2014 vergroot Emirates de capaciteit met 11% op vluchten tussen Dubai en Amsterdam.

Het betreft de onlangs gestartte tweede dagelijkse vlucht. Deze vlucht is op 4 december begonnen, Emirates zet nu hun op één na kleinste toestel in: een 777-200LR. Gedurende de winter blijft dat zo. Vanaf 1 mei vervalt de vlucht in z’n geheel vanwege de vermindere baancapaciteit op Dubai. Als Dubai Airport weer op volle sterkte draait gaat ook de capaciteit naar Schiphol omhoog.

Vanaf 1 augustus 2014 zet Emirates een 777-300ER in op de 2e dagelijkste vlucht naar Amsterdam. In deze 77W gaan 354 mensen. Vergeleken met de 777-200LR (266 passagiers) is dat eenderde meer. Op de dagelijkse totale capaciteit is het 11% extra. De andere dagelijkse vlucht wordt uitgevoerd met een A380 waar 489 mensen in gaan.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button