fbpx
OpmerkelijkVliegtuigen

Beste plekken in een Boeing 777

Je zou de beste plekken voorin de 777 verwachten, maar doorgaans zijn ze daar niet. Nee je moet de trap op. Hoewel de 777 geen (gedeeltelijke) dubbeldekker is zoals een 747 of A380 kan je toch naar boven.

Cabin_Crew_rest_area_777_2

Er zijn twee rest area’s voor de crew helemaal in de top van het vliegtuig. Voorin boven de first class is een ruimte voor de piloten. Er zijn twee luxe stoelen en daarachter 2 bunkbeds. In het midden van het toestel is de rest area voor de cabin crew. Afhankelijk van het type 777 en de keuze van de maatschappij zijn dit 6, 8 of 10 bedden. De bedden bevinden zich naast elkaar en zijn ‘aflsuitbaar’ met geluiddempende gordijnen. Elke ruimte (met steeds 1 bed) heeft eigen warmte-regeling, een lampje en ruimte om spullen op te bergen. Bedden zijn 2 meter lang en 75cm breed. Je kan niet staan in het gangetje, maar rechtop zitten op een bed is wel mogelijk.

http://www.youtube.com/watch?v=S6q5HFLqOjg

Het kan misschien net niet op tegen de prive suites die onder andere Emirates en Etihad bieden, maar verder zijn het de beste plekken van de 777’s.

Australian Business Traveller heeft veel foto’s genomen in een Cathay Pacific 777-300ER.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button