fbpx
Opmerkelijk

Piloot solliciteert via YouTube

Piloot solliciteert via YouTube. Dat het lastig is voor jonge piloten moge inmiddels duidelijk zijn. En na een paar jaar zonder baan ga je eens wat anders proberen. Nick van Tol deed dat op bijzondere wijze. Hij solliciteert als piloot via YouTube!

In een zelfgemaakte video schrijft hij een brief waarin hij zijn motivatie duidelijk maakt. Origineel initiatief dat in ieder geval een glimlach bezorgt. We hopen van harte dat Nick hierdoor een baan weet te verkrijgen. Of in ieder geval een sollicitatiegesprek. Eerder vandaag berichtten we over de slechte voorbereiding van piloten voor selecties.

Een ander geslaagd voorbeeld van gebruik maken van de diensten van Google is te zien in het filmpje hieronder, weliswaar buiten de luchtvaart. Misschien dat Nick deze approach als vervolgstap kan nemen?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button