fbpx
Onderwerpen

Piloten bereiden zich slecht voor op selecties

Piloten bereiden zich slecht voor op selecties Volgens www.pilotentraining.nl bereiden piloten zich slecht voor op de selecties van maatschappijen. Ingedut door een jarenlange afwezigheid van banen, zijn de skills van jonge werkeloze piloten lang niet altijd op het juiste niveau.

Kun je overmorgen op gesprek komen?

“Kun je overmorgen op gesprek komen? Als dat goed gaat kun je de dag daarna een grading doen en vervolgens een psychologisch onderzoek. En oh ja, kun je even zorgen voor een up-to-date CV en ook graag een motivatiebrief…”

Op drie vlakken laten de skills van piloten het afweten: het vliegen, de theorie en de sollicitatievaardigheden. En dan is natuurlijk een beetje jammer als er zo weinig kansen zijn..

Lees het volledige artikel op: pilotentraining.nl

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button