fbpx
AirlinesOnderwerpen

American Airlines werknemers vliegen gratis

In een nieuwsbrief van de American Airlines wordt het nieuwe secundaire arbeidsvoorwaarden plan bekend gemaakt. Alle 100.000 werknemers mogen gratis vliegen met AA. Ook mogen ouders en de partner gratis vliegen.

Het zou een ongelimiteerd aantal vluchten betreffen en er komt een soort first-come-first-serve systeem. Onbekend is of er een maximum aantal stoelen per vlucht beschikbaar zijn of dat het een IPB-systeem wordt.

Ook de pensioen voorwaarden worden verbeterd wat betreft gratis vluchten.

American Airlines heeft ruim 6700 dagelijkse vluchten naar meer dan 330 bestemmingen.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button