fbpx
HelikoptersOnderwerpen

Airbus Helicopters, de nieuwe naam van Eurocopter

De Airbus Group is zijn bedrijfsonderdeel opnieuw aan het indelen. Alleen de vliegtuigtak blijft zoals hij is. Airbus Helicopters maakt en verkoopt zowel civiele al militaire heli’s. Het is één van de drie onderdelen van de Airbus Group (naast Airbus en Airbus Defense & Space).

Airbus_Group_Structure

Airbus Group (eerst EADS) maakt gebruik van de bekendheid van de naam ‘Airbus’. Airbus Helicopters kan hier nu ook gebruik van maken.

This rebranding works hand in hand with our ongoing transformation, which is now bolstered by the Airbus brand’s strong foundation in innovation, quality and industrial excellence”

Zegt Guillaume Faury, president van Airbus Helicopters.

Airbus Helicopters Lockup CMYK

About Airbus Helicopters
Airbus Helicopters, formerly Eurocopter, is a division of Airbus Group, a global pioneer in aerospace and defense related services. Employing approximately 22,000 people worldwide, Airbus Helicopters is the world’s No. 1 helicopter manufacturer with a turnover of 6.3 billion euros. The company’s fleet in service includes some 12,000 helicopters operated by more than 3,000 customers in approximately 150 countries. Airbus Helicopters’ international presence is marked by its subsidiaries and participations in 21 countries, and its worldwide network of service centers, training facilities, distributors and certified agents. Airbus Helicopters’ range of civil and military helicopters is the world’s largest; its aircraft account for one third of the worldwide civil and parapublic fleet. The company’s chief priority is to ensure the safe operation of its aircraft for the thousands of people who together fly more than 3 million hours per year.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button