fbpx
Opmerkelijk

Video: very bad take-off

Deze Jabiru J200 microlight was zijn eerste vlucht met een nieuwe motor aan het uitvoeren, toen de motor er zo’n 3 km van het strand vandaan mee stopte. Het vliegtuigje maakte een noodlanding op Martins Bay beach. Op het strand waren op dat moment zo’n 500 mensen voor een zandkastelen-bouw wedstrijd. De piloot scheerde over hun hoofden en landde iets verderop. Iedereen was aan één kant van het strand vanwege de wedstrijd, dus de piloot had wat ruimte.

De piloot repareerde zijn motor en de politie arriveerde om het strand vrij te maken. Met honderden mensen aan het kijken probeerde de piloot weer op te stijgen. Dit ging echter niet zo goed….


Grotere kaart weergeven

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button