fbpx
IncidentenOnderwerpenOpmerkelijk

Video: Southwest 737 vertrekt weer

De Boeing 737 van Southwest is weer vertrokken van Taney County Airport. Het toestel landde er een dag eerder. De piloten hadden echter moeten landen op het nabij gelegen Branson Airport. De baan is met iets meer dan 1 km erg kort voor een 737. De take-off verliep zonder problemen. Het toestel is naar Tulsa gevlogen voor brandstof en is vanaf daar weer in dienst genomen.

Er is nog een onderzoek gaande hoe dit heeft kunnen gebeuren. Hangende dit onderzoek zijn de piloten op non-actief gesteld (betaald) door Southwest. Beide piloten zijn circa 12 jaar in dienst bij Southwest.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button