fbpx
IncidentenOpmerkelijk

Pilot’s view op het vliegveld van de Southwest-fout – Video

Een CNN reporter is in een klein vliegtuigje vanuit de lucht gaan kijken hoe de fout had kunnen gebeuren. Op 13 januari landde de 737 op het verkeerde vliegveld. De verslaggever legt uit hoe makkelijk de fout had kunnen gebeuren. Ook vliegt het vliegtuigje over het ‘verkeerde’ vliegveld, Taney County. Te zien is hoe kort de landingsbaan is en hoe makkelijk de 737 door had kunnen schieten op de snelweg.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button