fbpx
Opmerkelijk

Streetview in een Boeing 737 van Corendon

Streetview in een Boeing 737 van Corendon. Het is sinds kort mogelijk om met Google Streetview een kijkje te nemen in een Boeing 737 van Corendon Dutch Airlines. Als je Corendon Dutch Airlines intypt bij Google Maps krijg je de binnenkant van een van hun 737’s!

En dat ziet er dan als volgt uit:


Grotere kaart weergeven
 

Een Boeing 737 is natuurlijk leuk om een keer doorheen te lopen en zeker de cockpit zie je anders als passagier niet. Maar echt spectaculair is de Airbus A380 van Emirates. Zie hieronder:


Grotere kaart weergeven

Streetview
Google is al langer actief om luchtvaart in kaart te brengen. Zo kun je diverse vliegvelden ook bezoeken. Klik hier voor een overzicht!

 

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator m├ęt 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button