fbpx
AirlinesOnderwerpen

Abu Dhabi onderzoekt mogelijkheden om te vliegen op biobrandstof

Abu Dhabi onderzoekt mogelijkheden om te vliegen op biobrandstof. Samenwerking tussen Etihad Airways, Boeing, Takreer, Total en Masdar Instituut voor Wetenschap en Technologie
Etihad Airways demonstreert vlucht op biobrandstof met Boeing 777

Etihad Airways, Boeing, Takreer, Total en het Masdar Instituut voor Wetenschap en Technologie werken in de Verenigde Arabische Emiraten samen aan een onderzoek naar duurzame luchtvaart door biobrandstof. BIOjet Abu Dhabi betrekt een grote groep belanghebbenden bij het ontwikkelen van een kader voor het gebruik van biobrandstof, inclusief onderzoek en ontwikkeling, productie en raffinage.

Dat vliegen op biobrandstof mogelijk is, demonstreerde Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, door een Boeing 777 gedeeltelijk te laten vliegen op de eerste biokerosine die werd geproduceerd in Abu Dhabi.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button