fbpx
AirlinesOpmerkelijk

KLM, Mattie! – Ook straattaal op Social Media

KLM, Mattie! – Ook straattaal op Social Media. Dat KLM veel gebruik maakt van Social Media, mag zo langzamerhand bekend zijn. KLM scoort bijzonder hoog op de wereldwijde ranglijst van maatschappijen in het gebruik maken van nieuwe media. Wij hebben daar al diverse keren over bericht. Kijk bijvoorbeeld bij KLM wint eerste prijs en KLM weer vernieuwend met Social Media.

Een onverwachte toepassing is het gebruik van straattaal. Toen ene Willem “mattie KLM” om raad vroeg ging de dienstdoende social media dame los: Fawaka! Zie hier wat voor hilarische toestanden dat oplevert.

KLM Mattie

Lees ook het verslag op het blog van KLM.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button