fbpx
Opmerkelijk

Mile high club niet zonder gevolgen

Twee passagiers op een Air Canada vlucht wilden tot de ‘mile high club’ behoren. De andere passagiers hadden er echter last van en de politie werd gebeld.

Op vrijdagmiddag wachtte de politie vlucht 610 afkomstig uit Toronto op in Halifax. De Airbus A320 arriveerde om half 6 lokale tijd. De crew wees een 24 jarige vrouw en een 38 jarige man aan die betrokken waren bij de “sexual act”, volgens politiewoordvoerder Scott McRae.

Het was geen geslachtsgemeenschap volgens de politie want het stel had de kleren nog aan, hoewel gedeeltelijk open.

“People were not naked by any means,” he said.

Toen de politie het voorval wilde onderzoeken raakte de vrouw van streek en verstoorde ze het onderzoek. Ook schopte ze een agent en begon te schelden. Daarop werd ze gearresteerd en heeft een nacht in de cel gezeten wegens het aanvallen van een agent en het veroorzaken van een opstootje. De man mocht gaan.

Het is onbekend of de twee mensen elkaar al voor de vlucht kenden. Alcohol had enige invloed, volgens de politie. Op 25 februari moet de vrouw voorkomen. Het voorval wordt verder onderzocht.

Satirische website sagenews.ca maakt er dit verhaal van.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button