fbpx
AirlinesOnderwerpen

KLM start lijndienst Santiago de Chili

KLM is gestart met drie vluchten per week naar en van Santiago de Chile (Chili). Het is de negende bestemming binnen Midden- en Zuid-Amerika die KLM aanvliegt, waarmee het belang van deze groeiregio voor de lange afstandsvluchten wordt onderstreept.

Santiago is het culturele, politieke en financiële centrum van het land en de thuisbasis van diverse hoofdkantoren van multinationals. Daarnaast biedt Chili een prachtige en afwisselende natuur, met woestijnen, meren en gletsjers in het nationaal park Torres del Paine. Daarmee is het een interessante bestemming voor zowel zaken- als vakantiereizigers.

De nieuwe dienstregeling is op 2 februari ingegaan en omvat drie vluchten per week, op dinsdag, donderdag en zondag van Amsterdam en op maandag, woensdag en vrijdag van Santiago, met een stop in Buenos Aires. De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 777-300 (KL701 en KL702).

Air France biedt dagelijks vluchten naar Santiago de Chile van en naar Parijs, uitgevoerd met een Boeing 777-300 en 777-200. KLM en Air France verbinden Chili met meer dan 240 bestemmingen wereldwijd, dankzij de twee hubs in Amsterdam en Parijs. Dit sluit volledig aan bij de AIR FRANCE KLM strategie voor de opkomende markten in Zuid-Amerika.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button