fbpx
OnderwerpenVliegtuigen

Nieuwste probleem 787: software

Gister moest een Boeing 787 van Air India een noodlanding maken op Kuala Lumpur. Het toestel was onderweg van Melbourne naar Delphi met 215 passagiers. Niemand raakte gewond.

Een woordvoerder van Air India heeft verklaard dat er problemen met de software waren. In Kuala Lumpur zijn er technici van Boeing bijgehaald. Het probleem bleek niet groot te zijn. Vandaag om 20:00 kan de Dreamliner weer vertrekken.

Maandag had een 787 van LOT Polish Airlines ook een software glitch. Het toestel stond op het punt te vertrekken naar Toronto, maar is toen een paar uur vertraagd. De computer moest herstart worden. Die actie en de daarop volgende checks duren enkele uren. LOT heeft een ander toestel ingezet.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button