fbpx
AirlinesOnderwerpenVliegtuigen

“Nok Air bestelt 28 737MAX”

Nok Airlines zou de aankoop van 28 Boeing 737MAX toestellen aan gaan kondigen op de Singapore Airshow. Dit meldt Reauters op basis van meerdere bronnen.

Hiermee wil Nok Air meedoen met in de strijd die er woedt in dat deel van de wereld tussen luchtvaartmaatschappijen. Eerder berichtten we hier al uitgebreid over. Nok Air vliegt vooral op binnenlandse routes en enkele regionale routes. Het is voor 39,2% eigendom van flag carrier Thai Airways. Nok Air wil graag uitbreiden. Momenteel bestaat de vloot uit 14 737’s en 7 ATR en Saab toestellen.

Volgende week begint de Singapore Airshow, het ligt in de verwachting dat maatschappijen in Zuid-Oost Azië juist daar nieuwe aankopen aankondigen. Eerder werd op de Dubai Airshow vooral door maatschappijen in die regio hun aankopen aangekondigd. De verwachting is dat onder andere Cathay Pacific nieuwe vliegtuigen op de airshow aan gaat kondigen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button