fbpx
Opmerkelijk

Te veel tijd…

Sommige mensen hebben gewoon teveel tijd. De jongen die dit filmpje heeft gemaakt is daar zeker een van. Hij heeft een houtje-touwtje versie van Los Angeles International Airport gemaakt en daar een aantal modelvliegtuigjes in geplaatst. Bijzonder saai om naar te kijken, maar vanuit een sociaal psychologisch perspectief wel interessant om te zien dat er mensen zijn die dit doen. 🙂

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button