fbpx
Opmerkelijk

Sports Illustrated Modellen in Air New Zealand VIDEO

Sports Illustrated Modellen in Air New Zealand VIDEO. Air New Zealand heeft een eer hoog te houden als het gaat om safety video’s. We hebben er al een flink aantal de revue zien passeren op onze website. Nu zijn ze bezig met een versie waarin ze modellen van Sports Illustrated in swimsuit de hoofdrol hebben gegeven. De making of video is al uit, de video zelf komt later. Maar dit is natuurlijk ook al een goed begin van je weekend!

Kijk voor een overzicht van de ANZ Safety Vids hier!

En dan nog een oude, nu met survival expert Bear Grylls in de hoofdrol

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button