fbpx
AirlinesOnderwerpen

Nieuwe route vanaf Schiphol: Avignon

CityJet heeft een nieuwe bestemming vanaf Amsterdam toegevoegd: Avignon. Het is de eerste keer dat direct van Schiphol naar deze Zuid-Franse plaats gevlogen kan worden.

CityJet begint op 24 mei met de route. De route wordt 1x per week gevlogen, elke zaterdam. Vlucht WX318 vertrekt om 12:10 van Amsterdam en komt aan om 14:05. De terugvlucht (WX319) vertrekt om 9:40 en komt 11:35 aan. Prijzen beginnen bij circa 110 euro retour. Het is een zomerroute, na 30 augustus stopt CityJet de verbinding weer.

Cityjet_AMS_Avignon

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button