fbpx
Opmerkelijk

Hoe word ik piloot?

Hoe word ik piloot? Voor velen een jeugddroom. Maar wel een waar enorme consequenties aan verbonden zijn. Up in the Sky heeft op een rij gezet waar je als beginnende piloot allemaal op moet letten. Ook even een overzichtelijke lijst met alle vliegscholen in Nederland (en dat zijn er nogal wat…).

Kijk hier voor een overzicht!

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button