fbpx
AirlinesOnderwerpenOpmerkelijk

Virgin Atlantic test Google Glass

Virgin Atlantic gaat op Heathrow Google Glass testen. In een pilot van 6 weken wordt gekeken of de maatschappij de first class passagiers een betere service kan bieden.

Zodra de passagier uit zijn/haar limo stapt zal personeel van Virgin beginnen met de check-in. Op het moment dat de passagier bij de bali staat is dit geregeld en zal hij ook worden geïnformeerd over de laatste vlucht informatie en lokale informatie zoals het weer. Later zal ook persoonlijke informatie worden toegevoegd zodat de Virgin mensen daarop kunnen inspelen, bijvoorbeeld door het favoriete drankje te serveren.

De bril wordt de komende 6 weken getest.

KLM doet dit al een tijdje maar dan zonder ‘wearable technology’. Kleine gepersonaliseerde kadootjes behoort tot de service en informatie van de bestemming, maar ook dan naar de wensen van de klant.Bijvoorbeeld de leukste sportkroegen. Dit alles wordt uit sociale media informatie gehaald.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button