fbpx
Opmerkelijk

#getmichaelhome: zeer opmerkelijke ticketactie

Een opmerkelijke actie van een Britse vrouw dit weekend. Jenny Baker kwam op zaterdagavond Michael tegen, een 64 jarige man uit Jamaica die in Londen al jaren geen vaste woon- of verblijfplaats heeft. Michael kan geen ticket kopen om terug te gaan naar familie in Jamaica.

Jenny Baker zette de volgende dag een crowdfunding op om een ticket te kunnen kopen voor Michael. Het streefbedrag was 800 pond. Inmiddels is er meer dan 9.000 pond opgehaald.

Ze tweet: Found Michael last night.He was overwhelmed.Going to try release some funds today get him in a hostel&get him toiletries and warm clothes— Jenny Baker (@bakeyboo) February 11, 2014. 968% over target!!! This is UNREAL!!!! Thank you from the bottom of my heart. xxxxxxxxxx— Jenny Baker (@bakeyboo) February 11, 2014

Jenny gaat ervoor zorgen dat al het geld dat over is na het kopen van een ticket ten gunste komt van Michael.

Ze beschrijft het moment toen ze hem vertelde wat ze gedaan had en dat het gelukt was: “In true Jamaican spirit he seemed as chilled as ever, but in his eyes I could see how overwhelmed, touched and shocked he is to be even thinking that his dream to return home could actually become a reality.

Je kan nog steeds meedoen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button