fbpx
Opmerkelijk

Safety in paradise: nieuwste Air New Zealand safety video

De nieuwste Air New Zealand safety video is uit: Safety in paradise. Dit keer leggen Sports illustrated swimsuit modellen alle veiligheidsaspecten uit. De video is opgenomen op de tropische Cook eilanden, één van de bestemmingen van Air New Zealand.

Air_New_Zealnd_Safety_Sports_Illustrated_Swimsuit_4

Eerder hadden we al de making of, maar nu is dus de officiële video uit. Air New Zealnd maakt vaker aparte, geinige of sexy safety video’s. Een overzicht vind je hier. De gedachte is door een opvallende video te maken gaan de passagiers wél kijken. De saaie instructies worden vaak overgeslagen door de reizigers. Maar uiteraard zorgt het ook voor enorme media-aandacht.

Sports illustrated bestaat 50 jaar, deze video is om dat te vieren.

Air_New_Zealnd_Safety_Sports_Illustrated_Swimsuit_3

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button