fbpx
Opmerkelijk

Video: hoe bouwt Boeing 2 737’s per dag?

Boeing bouwt momenteel 42 737’s per maand. Dat is meer dan 2 per werkdag. Productie zou zelfs naar 52 kunnen gaan. In de 90s had Boeing nog moeite met de helft van die aantallen. Nu gaat het soepel. King5/NBC kijkt achter de schermen.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button