fbpx
Onderwerpen

Airbus koopt Duitse bank

Airbus heeft een overeenkomst getekend om Salzburg München Bank AG te kopen. Airbus wil hiermee het bedrijf van meer financiële flexibiliteit voorzien.

Salzburg München Bank is een kleine bank die voor het MKB bediend. Als de koop definitief wordt zal de bank Airbus Group Bank gaan heten. Het doel is om alle Airbus onderdelen te voorien van financiële oplossingen. In eerste instantie zullen er geen gevolgen voor bestaande klanten zijn.

“Acquiring Salzburg München Bank provides us with a good platform to launch our company bank project,” said Airbus Group Chief Financial Officer Harald Wilhelm. “In the coming years the whole Group can benefit through increased financing flexibility.”

Airbus wil de deal zo snel mogelijk in 2014 definitief rond krijgen.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button