fbpx
Opmerkelijk

Superbowl flyover video vanuit Chinook

Tijdens de Superbowl is er altijd een fly-over, verzorgd door steeds een ander leger onderdeel. Dit jaar werd het verzorgd door heli’s van het D Company, 6th Battaltion, 101st General Support Aviation Regiment.

Vanuit een Chinook is ook een filmpje gemaakt.

Andere filmpjes zie je ook hier.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button