fbpx
Opmerkelijk

Playboy-bunnies calendar NokAir

Ook dit jaar heeft Nok Air weer een sexy kalender uitgebracht. Vorig jaar werd samengewerkt met Maxim, dit keer is de samenwerking met Thai Playboy gezocht.

De kalender kost Nok Air 1 miljoen Baht. Je zou verwachten dat de kalenders te koop zijn, maar dit is niet zo. 3.000 worden er aan relaties gegeven en 2.000 zijn te winnen via Playboy Thailand. Vorig jaar was er veel ophef over de kalender, het zou seksistisch zijn. De CEO van Nok trekt zich er weinig van aan. De Bangkok Post tekent op:

Nok Air’s chief executive Patee Sarasin told the Bangkok Post: “I have no problem with that. Some may like it and some may not.” He insisted the calendar promotes “good taste, artistic value and the concept…
The 2014 calendar continues to strive to make Nok Air appear as a “fun, vibrant and liberal” airline, which adopted the slogan “We fly smiles.” Mr Patee vowed to keep producing sexy calendars in future…

Enkele foto’s zijn openbaar gemaakt via Facebook en Instagram. Die hebben we hier.

Nok_Air_Vrouw_2014_3

Nok_Air_Vrouw_2014_4

Nok_Air_Vrouw_2014_5

Nok_Air_Vrouw_2014_6

Nok_Air_Vrouw_2014_7

Nok_Air_Vrouw_2014_8Nok_Air_Vrouw_2014_2

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button