fbpx
AirlinesOnderwerpen

Ryanair vluchten via Google te vinden

Ryanair had altijd een gruwelijke hekel aan prijsvergelijkingssites. Als je echt goedkoop wilde vliegen ging je maar naar ryanair.com. Er zijn natuurlijk al meer veranderingen bij Ryanair, omdat ze marktaandeel aan het verliezen waren aan easyJet.

De volgende stap is nu toch de vergelijkingssites. Google wel te verstaan. Google is al sinds maart 2013 bezig om vluchten en prijzen in kaart aan het brengen. De meeste grote maatschappijen verstrekken hun gegevens inmiddels. Nu is Ryanair daar dus ook bijgekomen. Je zoekt een vlucht via google en kan direct doorklikken naar Ryanair.com en de vlucht boeken.

O’Leary:

“If you need information, your first port of call is Google,” “This will introduce more competition between price comparison websites, and could force other airlines to offer lower prices when people realise how significant the gap is between our fares and theirs.”

Opvallend genoeg zijn de gegevens van easyJet nog niet te vinden via Google. Voor Ryanair is het de volgende stap na een betere website, minder strenge bagage regels en nog een aantal veranderingen.

Vluchten zoeken kan via een normale zoekopdracht of specifiek via: google.nl/flights/

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button