fbpx
AirlinesOnderwerpen

Emirates naar Chicago

Langzaam maar zeker rukken de gulfcarriers op naar Amerika. In Europa zijn Emirates, Qatar en Etihad de concurrentie al in volle hevigheid aangegaan, maar op het Amerikaanse continent bleef dit wat achter. Doordat er meer bestemmingen bij komen worden de maatschappijen uit het Midden-Oosten meer en meer een grote speler.

De pijlen worden nu nog vooral gericht op de VS, vooral Zuid-Amerika kent nog weinig routes van en naar het Midden-Oosten.

Emirates opent op 5 augustus zijn 9e bestemming: Chicago. Er zal dagelijks worden gevlogen en zoals Emirates wel vaker doet eerst met het kleinste toestel uit de vloot: de 777-200LR.
Vlucht EK 235 vertrekt om 09:45 vanuit Dubai en komt 15:25 aan. Van een snelle turn around is geen sprake want de terugvlucht (EK 236) vertrekt om 20:35 en komt om 19:10 (+1) aan op Dubai.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button