fbpx
AirlinesOnderwerpen

1000+ extra vluchten Brazilië tijdens WK

De grootste maatschappij van Brazilië, TAM, gaat ruim 1.000 extra vluchten uitvoeren tijdens het WK. Ook de concurrentie, zoals GOL, gaan extra vluchten inzetten, maar niet zoveel als TAM. TAM investeert $21 miljoen.

Binnenlands
Er worden 750 extra binnenlandse vluchten gepland. Er waren er 850 aangevraagd. Hoewel het een groot aantal lijkt, valt het op het totaal wel mee. Tijdens het WK zal TAM 22.000 vluchten uitvoeren. In totaal zal 81% van de vluchten van en naar speelsteden zijn. 80% van de stoelen zullen minder dan $250 kosten.

Buitenlands
TAM gaat 300 extra buitenlandse vluchten verzorgen, vooral naar Argentinië, Chili en Engeland. Zo’n twee maanden geleden heeft de regering aangekondigd geen extra vluchten van buitenlandse maatschappijen toe te laten tijdens het WK. Alleen TAM mag dus uitbreiden. Er gingen geruchten dat de prijzen enorm verhoogd zouden worden.

©TAM Airlines
©TAM Airlines

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button