fbpx
OnderwerpenVliegvelden

Google Airport – Video

Grote bedrijven hebben vaak de beschikking over prive jets. Soms via lease of Netjets-achtige bedrijven. Google doet dat anders, die laat een eigen vliegveld bouwen.

Nou ja een eigen terminal bij San Jose Airport Kosten: $ 82 miljoen. De terminal en 6 hangars krijgen samen een oppervlakte van bijna 12 hectare. Er kunnen tot 60 private jets worden gestald. Google zou er nu 12 hebben.

Google betaalt het niet zelf, maar de eigenaren laten het zelf bouwen. Naast de bouwkosten zal er zo’n $ 3 miljoen aan belasting en vergoudingen betaald gaan worden. Er is een lease aangegaan voor 50 jaar.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button