fbpx
Opmerkelijk

Etihad Airways investeert in goede nachtrust reizigers

Etihad Airways investeert in goede nachtrust reizigers

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, lanceert vandaag een nieuw programma om de slaapkwaliteit te verbeteren op haar langeafstandsvluchten.

“Uiteraard is slaap belangrijk voor onze gasten”, zegt Peter Baumgartner, Chief Commercial Officer van Etihad Airways. “Veel van hen vliegen meerdere keren per jaar met ons. We willen ervoor zorgen dat ze zich steeds comfortabel en goed voelen op onze vluchten. Daarom hebben we samen met experts onderzocht hoe we de slaapervaring van onze gasten aan boord nog meer kunnen verbeteren.”

Als onderdeel van het programma krijgen passagiers in Diamond First Class een matras uit natuurlijk materiaal. Het bed bestaat uit meerdere lagen natuurlijke rubber van de Braziliaanse rubberboom. Dat materiaal staat bekend om zijn elasticiteit en ventilerende eigenschappen. Verder krijgen gasten in eerste klasse lakens en pyjama’s van katoen, aromatische oliën en verzorgingsproducten.

Ook in Pearl Business en Coral Economy Class worden de gasten verwend met kussens en dekens van hoge kwaliteit. Elke passagier van Etihad Airways krijgt een noise cancellation koptelefoon en de cabine wordt uitgerust met een geavanceerd verlichtingssysteem dat inspeelt op het bioritme van de gasten. Voor het slapengaan worden slaapopwekkende drankjes aangeboden, zoals warme chocolademelk en verschillende soorten kruidenthee.

Etihad Airways vliegt sinds mei 2013 twee keer per dag vanuit Schiphol naar de hub in Abu Dhabi. Van daaruit kunnen reizigers een uitgebreid netwerk bereiken van zo’n 80 bestemmingen op verschillende continenten, in onder andere Australië, de Verenigde Arabische Emiraten en Azië.

Meer informatie over het slaapprogramma vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage, of op www.etihad.com/comfortzone.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button