fbpx
Onderwerpen

Boardingpass op je smartwatch bij Vueling

Sony en Vueling gaan samenwerken om een draagbare boardingpass te maken. Er komt een app voor de Sony smartwatch 2 die een QR-code kan weergeven die gescand kan worden op de luchthaven. De app komt end maart in de Google Play Store. Dragers van de Smartwatch 2 kunnen hun boardingpass downloaden en laten zien bij de gate. Ook wordt realtime informatie naar de Smartwatch, vooral met vluchtinformatie

Er worden meer tests met draagbare technologie gedaan. Zo kunnen boardingpassen al op smartphones worden gezet. Makkelijk van de smartwatch is dat je geen hand vrij hoeft te hebben om je telefoon te pakken. Virgin doet een test met Google Glass om businessclass passagiers beter te kunnen bedienen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button