fbpx
Opmerkelijk

De lijnvlucht die altijd te laat is

Als er een wedstrijd zou zijn welke lijnvlucht het vaakst te laat vertrekt is dit een goede titelkandidaat.

Wizz Air vlucht W62206 van Londen Luton naar Boedapest is sinds 1 juni niet op tijd vertrokken. In totaal zijn dit 293 vluchten met in totaal 176 uur vertraging. Dit blijkt uit gegevens van EUClaim. Eigenlijk is een vertrek van 15 minuten te laat pas een vertraging, volgens de regels. De grootste vertraging was 12 uur en 34 minuten.

37 vluchten waren 1-10 minuten te laat
98 vluchten waren 11-20 minuten te laat
70 vluchten waren 21-30 minuten te laat
57 vluchten 31-60 minuten
En 30 vluchten waren meer dan een uur te laat vertrokken.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button