fbpx
Opmerkelijk

Platform Nederlandse Luchtvaart stopt en doneert aan st. Hoogvliegers

Platform Nederlandse Luchtvaart stopt en doneert aan st. Hoogvliegers. Zoals al eerder bericht is Platform Nederlandse Luchtvaart helaas genoodzaakt om te stoppen. Vijftien jaar lang heeft Platform Nederlandse Luchtvaart (PNL) zich ingezet om politici, beleidsmakers en journalisten te informeren over luchtvaart. Vanwege onvoldoende financieel draagvlak onder de sponsoren hebben het bestuur en de directie van PNL besloten om de activiteiten van PNL aan het einde van dit jaar te staken.

Als laatste zeer sympathieke actie heeft het bestuur besloten om de resterende financiële middelen aan de Stichting Hoogvliegers te doneren. Directeur Joris Vlaming:

Na de periode van vereffening is stichting Platform Nederlandse Luchtvaart nu officieel ontbonden. Om met de laatste financiële middelen een goed luchtvaartdoel te steunen, heeft het bestuur en de directie van PNL besloten om Stichting Hoogvliegers op deze wijze te steunen. Stichting Hoogvliegers laat ernstig zieke en gehandicapte kinderen voor één dag piloot zijn, een onvergetelijke belevenis.

In de RAI in Amsterdam kreeg Jeroen Engelkes, voorzitter van Stichting Hoogvliegers, vandaag uit handen van PNL directeur Joris Vlaming de check met een bedrag van €3300,- uitgereikt. Jeroen was zichtbaar verguld. Op de foto van het moment van links naar rechts Ype de Haan, Joris Vlaming en Jeroen Engelkes.

Cheque uitreiking RAI 260314

 

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button