fbpx
IncidentenOnderwerpen

MH370: Schip meldt oppikken signaal op frequentie BlackBox

Een Chinees schip meldt een signaal opgepikt te hebben. Het signaal zit op de frequentie die ook wordt gebruikt door de blackbox, 37,5kHz.

Patrouilleschip Haixun 01 heeft een black box detector en die heeft het signaal opgepikt. Het is nog onduidelijk of dit signaal ook echt van de de verdwenen Boeing 777 van Malaysia Airlines afkomstig is.

Experts waarschuwen dat er ook valse signalen opgepikt kunnen worden, bijvoorbeeld van een schip of zelfs van een walvis. Eerder melde HMS Echo ook een signaal, dit bleek vals te zijn.

Meer Nieuws
Al ons nieuws over de verdwenen 777 vind je hier.

Locatie Ping:

Locatie_Ping_BB

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button