fbpx
IncidentenOnderwerpen

MH370: aanwijzingen route moedwillig gevlogen

Er is weer een nieuwe twist in het toch al rare verhaal over wat er met de Boeing 777 van Malaysia Airlines is gebeurd.

Een bron bij de Maleisische overheid zegt nu dat het toestel moedwillig om het Indonesische luchtruim heen is gevlogen richting Indische Oceaan. Dit meldt CNN. Deze route zou expres genomen zijn om niet gezien te worden op de radar. Deze conclusie is getrokken na nieuwe data van de Inmarsat satelliet. Deze data is gister ontvangen door de autoriteiten en daarop is het zoekgebied iets naar het zuiden verplaatst.

©Upinthesky.nl
©Upinthesky.nl

Meer Nieuws
Al ons nieuws over de verdwenen 777 vind je hier.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĂ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button