fbpx
Opmerkelijk

737 wordt 10 meter verplaatst door wind: video

Afgelopen woensdag was Halifax Airport tijdelijk gesloten wegens harde wind. Toen het vliegveld weer open ging waaide het nog steeds erg hard. Zo hard dat de wind een Boeing 737 even een paar meter verplaatste.

Let ook op de man op de grond die denkt het vliegtuig eigenhandig tegen te kunnen houden.


Grotere kaart weergeven

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button