fbpx
IncidentenOnderwerpen

MH370: Laatste ping is vals, toch vertrouwen in locatie

De Australische premier heeft gezegd dat het zoekteam vol vertrouwen is en weet waar de Boeing 777 ongeveer ligt. Het is onduidelijk waar dat op gebaseerd wordt, want er is geen nieuwe informatie bekend gemaakt.

De ping die gister opgevangen is door een sonarboei is vannacht geanalyseerd. Het blijkt niet om een signaal van een van de zwarte dozen te gaan. Het marine schip de Ocean Shield zal ook vandaag weer met de Towed Pinger Locator rondvaren, en er zullen 3 RAAF Orions een missie doen om eventuele acoustische signalen van de sonarboeien op te vangen. Het is nog te vroeg om de onbemande duikboot in te zetten, staat te lezen in een persbericht. Het zoekgebied is blijkbaar nog niet klein genoeg.

Ook in een ander zoekgebied zullen schepen en vliegtuigen actief zijn.

Meer Nieuws
Al ons nieuws over de verdwenen 777 vind je hier.
De feiten op een rij.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button