fbpx
IncidentenOnderwerpen

Bee strike

Geen bird strike maar een bee strike.

Afgelopen maandag vloog Allegiant Air vlucht 448 in een zwerm bijen. De bijen kwamen in de motor en op de voorruit. Er werd niks gevoeld van de ‘impact’, maar het stonk enorm, alsof de MD-80 in brand stond. De vlucht is omgekeerd naar de vertrekstad, Las Vegas. De 160 Passagiers gingen met een ander vliegtuig opnieuw opweg naar Deluth, Minnesota. Daar kwamen ze een uur en 40 minuten later aan dan gepland.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button