fbpx
IncidentenOnderwerpen

Zoektocht MH370 vandaag gedeeltelijk stilgelegd

Het zoeken vanuit de lucht naar wrakstukken van de verdwenen Boeing 777 is vandaag stopgezet wegens cycloon Jack.

Jack
Eerder werd nog aangekondigd dat 10 vliegtuigen ingezet zouden worden. Door het slechte weer is nu anders besloten. De tropische cycloon zorgt voor zeer slecht zicht door hevige regen. Bovendien zijn de golven enorm, er valt dus weinig te zien. De 10 schepen die in het gebied liggen zullen wel blijven zoeken vandaag.

Bluefin
De onbemande onderzeeër Bluefin-21 blijft ook zoeken. Vanochtend zou de 9e missie afgerond moeten worden. Na de 8e missie was tweederde van het gebied in kaart gebracht. Er zijn geen bijzonderheden gevonden. Resultaten van de 9e missie zijn pas bekend als de data (fysiek) uit de onderzeeër wordt gehaald. Verwacht wordt dat woensdag het hele gebied door Bluefin bezocht is. Er is in een straal van 10km om de locatie van de tweede opgepikte ping gezocht.

Meer Nieuws
Al ons nieuws over de verdwenen 777 vind je hier.
De feiten op een rij.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button