fbpx
IncidentenOnderwerpen

Mogelijke wrakstukken MH370 gevonden aan kust Australië

Aan de Australische westkust is “unidentified material” aangespoeld. Dit is bekend gemaakt in een verklaring van het Australische Joint Agency Coordination Centre. Vanuit deze instantie wordt de zoektocht naar MH370 geleid.

Onbekend is nog of het wrakstukken van de verdwenen Boeing 777 van Malaysia Airlines is. De politie heeft het materiaal veilig gesteld en foto’s zijn gestuurd naar de Australische Transport Safety Bureau. De ATSB zal onderzoek doen. De foto’s zijn ook gestuud naar de Maleisische autoriteiten.

De vondst is woensdag gedaan aan de zuidwestkust gedaan, in de buurt van Augusta.

In een interview met CNN zegt de baas van de ATSB dat het interessant genoeg is om naar te kijken. Tegelijk zegt hij: “hoe langer we er naar kijken hoe minder enthousiast we worden”.

Het materiaal zou metaal met klinknagels betreffen volgens een Australische krant.

Meer Nieuws
Al ons nieuws over de verdwenen 777 vind je hier.
De feiten op een rij.


View Larger Map

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button