fbpx
Opmerkelijk

Four Seasons heeft eigen privejet

Luxe hotelketen Four Seasons heeft een nieuw product voor de rijkste klanten: privétours in een eigen jet.

Four Seasons
De Boeing 757 wordt geheel opnieuw ingericht. Normaal zijn er 233 stoelen aan boord, deze krijgt er 52 in een 2-2 opstelling. Vanaf februari 2015 gaat Four Seasons op maat gemaakte reizen aanbieden. Er wordt beloofd de Fout Seasons service in de lucht te bieden. Vanaf het moment dat je incheckt je hele vakantie lang deze service. Verblijf gebeurt uitsluitend in Four Seasons hotels.

Four_Seasons_757_2

“Taking our legendary service to the skies is a natural extension of what we’ve been doing in our hotels for more than 50 years,” zegt Susan Helstab, Executive Vice President Marketing, Four Seasons Hotels and Resorts. “The Four Seasons Jet showcases the unforgettable people and experiences that make Four Seasons unique. It speaks to our pioneering spirit and the aspirations of today’s modern luxury traveller in an imaginative new way.”

757
De 757 wordt uitgerust met handgemaakte leren lie-flat stoelen. Aan boord komt wifi, zodat private excursions en bijvoorbeeld spa-afspraken tijdens de reis gemaakt kunnen worden. De eerste reis die wordt aangeboden is een rond-de-wereld trip in februari, maar er komt bijvoorbeeld ook een kunst-reis die langs de meest toonaangevende musea voert.

Four_Seasons_757_3

Groeimarkt
De top 1% van de reismarkt groeit sneller dan de rest van de industrie. Er zullen meer van dit soort initiatieven komen. Ook andere bedrijven bieden extreem luxe rond de wereld trips aan. Prijzen beginnen daar bij $70.000.

http://www.youtube.com/watch?v=VbL_IYACw7k

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button