fbpx
AirlinesOnderwerpen

Nieuwe dagelijkse route: Schiphol – Cambridge

Cityjet gaat van Schiphol naar Cambridge vliegen.

De nieuwe route start op 12 mei en zal tweemaal daags worden uitgevoerd. Vlucht WX321 vertrekt om 08:35 van Schiphol en zal een uur later op Cambridge aankomen. De middagvlucht vertrekt om 16:40. De eerste terugvlcuht vertekt om 06:00 en de tweede (WX322) vertrekt om 13:55 en komt om 16:00 aan (alle tijden lokaal). In het weekend is er één vlucht per dag.

De vluchten worden uitgevoerd door een Fokker 50. Prijzen voor een retour beginnen bij €166,- Cambridge Airport ligt slechts 5km van het centrum en er is een goede verbinding per trein.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button