fbpx
OnderwerpenVliegtuigen

Vliegtuig-sloop: booming business

Uit onderzoek blijkt dat alleen in de VS een markt van $80 miljoen is voor het uit elkaar halen van vliegtuigen in 2014.

Door het snelle vervangen van vliegtuigen worden er de komende 3 jaar 1.200 tot 1.800 vliegtuigen afgedankt. Er is waarschijnlijk niet genoeg capaciteit om deze kisten uit elkaar te halen. De onderdelen die eruit gehaald worden zijn wel $3,2 miljard waard. Een gemiddeld onderdeel van ‘de sloop’ kost de helft van hetzelfde onderdeel nieuw gekocht.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected]upinthesky.nl voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button