fbpx
IncidentenOnderwerpen

“Morgen voorlopig rapport MH370 openbaar”

Maleisië zal morgen een voorlopig rapport over het verdwijnen van vlucht MH370 openbaar maken. Dit melden Maleisische media vandaag op basis van een bron binnen het ministerie van transport.

Vorige week werd al bekend dat dit rapport er was en binnenkort openbaar zou worden gemaakt. Het rapport is opgesteld voor de VN-arm International Civil Aviation Organisation (ICAO). ICAO eist van lidstaten dat binnen 30 dagen na een crash een feitelijk overzicht wordt gegeven wat gebeurd is. De bron zegt dat het geen probleem is om het te publiceren, ze hebben simpelweg besloten dat het morgen wordt.

Maleisië wil met het openbaar maken van dit rapport laten zien dat ze transparant zijn. Er is al sinds het verdwijnen van de Boeing 777 op 8 mei kritiek op de openheid en transparantie van Maleisië

Meer Nieuws
Al ons nieuws over de verdwenen 777 vind je hier.
De feiten op een rij.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button