fbpx
IncidentenOnderwerpen

Auteur boek MH370: Boeing neergeschoten

De auteur van het eerste boek over MH370 beweert dat het toestel per ongeluk is neergeschoten.

Training
Nigel Cawthorne, schrijver van het boek Flight MH370 The Mystery zegt dit. Tijdens een gezamenlijke oefening van het Amerikaanse en Thaise leger boven de Zuid-Chineze Zee zou dit gebeurd zijn. De huidige zoektocht is een afleidingsmanouvre.

Cawthorne beweert dat het uitblijven van gevonden wrakstukken verdacht is. En als er een zwarte doos wordt gevonden, zou het ook niet de orginele zwarte doos kunnen zijn. Die kan later ook gedropt zijn.

Het is één van de vele complottheoriën.

Meer over MH370
Al ons nieuws over de verdwenen 777 vind je hier.
De feiten van MH370 op een rij.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button