fbpx
IncidentenOnderwerpen

Auteur boek MH370: Boeing neergeschoten

De auteur van het eerste boek over MH370 beweert dat het toestel per ongeluk is neergeschoten.

Training
Nigel Cawthorne, schrijver van het boek Flight MH370 The Mystery zegt dit. Tijdens een gezamenlijke oefening van het Amerikaanse en Thaise leger boven de Zuid-Chineze Zee zou dit gebeurd zijn. De huidige zoektocht is een afleidingsmanouvre.

Cawthorne beweert dat het uitblijven van gevonden wrakstukken verdacht is. En als er een zwarte doos wordt gevonden, zou het ook niet de orginele zwarte doos kunnen zijn. Die kan later ook gedropt zijn.

Het is één van de vele complottheoriën.

Meer over MH370
Al ons nieuws over de verdwenen 777 vind je hier.
De feiten van MH370 op een rij.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button