fbpx
IncidentenOnderwerpen

Video: crash stuntvliegtuig

Tijdens een airshow in Wisconsin is een stuntvliegtuig gecrasht. De piloot heeft het niet overleefd.

Zondag tijdens de Stevens Piont Air Show kort voor 12:30 is een klein vliegtuigje gecrasht in een acrobatische airshow. De piloot vloog al sinds 1993 in een Russische YAK-55M. Wat de crash veroorzaakte is nog niet bekend. Na het ongeluk is de airshow stilgelegd.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button