fbpx
Opmerkelijk

Vliegtuigje landt bijna op zonnebader

De landingsbaan van Heliogland is gesitueerd op/bij het strand. Piloot Juergen Drucker (52) kwam wel erg laag aan in zijn Piper PA-28-181 Archer II.

Later zegt hij over het voorval:

“As the pictures show, that it wasn’t one of my greatest achievements in the cockpit,” Drucker said, according to the description posted with the video. “In my defense I can say that I didn’t see him because he was lying down and I’m just very grateful it worked out well and I didn’t land on him. I don’t want to say any more than that. I fear I will be in for a fine from the Federal Aviation Office but I hope I will be able to keep my license.”


Grotere kaart weergeven

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button